Elektrische BOB Bike: stijlvol over golfbaan (2024)

Nieuws

Je zoeft letterlijk stijlvol over de golfbaan met de kekke BOB Bike. De vernieuwde versie is, vers van de fabrieksband, uit te testen tijdens KLM Open.
Nee, het is geen step en ook geen fiets. Je geeft gewoon gas met je rechterhand en in no-time ben je weer bij je bal. Remmen, voor- en achterwiel apart, gaat gewoon met de handgrepen aan het stuur.
De BOB Bike wordt de Rolls Royce onder de elektrische bikes genoemd. En dat is geen woord te veel gezegd, want aan alles is door de slimme ontwerpers gedacht. Zo is het dikke buizenframe volledig van aluminium zodat de bike lekker licht is. Maar het is ook een krachtpatser want met een maximum snelheid van 25 kilometer per uur heeft hij een bereik van ruim zestig kilometer. De led-verlichting is ‘verstopt’ in het spatbord en alle kabels zijn keurig weggewerkt. Een standaard is overbodig want de BOB Bike blijft door z’n dikke banden gewoon stevig op iedere ondergrond staan. Je golftas is gemakkelijk te bevestigen aan een stevige beugel en ook zijn er houders voor telefoon, bekers en kaarten beschikbaar.
De robuuste golfvriend is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Voor bedrijven kan de BOB Bike zelfs in de huiskleuren, al dan niet voorzien van eigen logo, worden geleverd.
De treeplank is hoog genoeg zodat hobbels en bobbels onderweg geen obstakels vormen. Sleutels zijn door het geavanceerde keysystem overbodig geworden. En zo rij je als een zonnetje én stijlvol over de golfbaan. Wie heeft er nog een buggy nodig?
Nieuwsgierig geworden? Bij stand 37 van BOB Bike is ‘ie uit te testen tijdens het KLM Open. Een blinkende oranje versie trappelt van ongeduld om uitgetest te worden. Waarschuwing vooraf: wie eenmaal de BOB Bike heeft geprobeerd, is al snel ‘verkocht’...

Bouwen aan het deelnemersveld voor het KLM Open 2024 Bouwen aan het deelnemersveld voor het KLM Open 2024 Het valt in de snel veranderende golfwereld niet mee absolute topspelers naar een toernooi te halen, en het KLM Open is daarop geen uitzondering. 4 jun, 17:00 Het inmiddels vaste fenomeen Beat the Pro: dit jaar op hole 13 Het inmiddels vaste fenomeen Beat the Pro: dit jaar op hole 13 Toernooidirecteur Daan Slooter introduceerde in 2016 bij het KLM Open op hole 14 van The Dutch het fenomeen 'Beat the Pro'. Talentvolle amateurs, go.. 4 jun, 15:00
Koninklijke prestatie van de Haagsche Koninklijke prestatie van de Haagsche Het is in de historie van de hoofdklasse weleens eerder voorgekomen dat één club zowel bij de heren als bij de dames de landstitel veroverde. 4 jun, 10:25 Masters-winnaar Danny Willett mooie surprise in KLM Open Masters-winnaar Danny Willett mooie surprise in KLM Open Op het moment dat het deelnemersveld van het KLM Open eigenlijk al nagenoeg rond leek als het ging om de topspelers, slaagde toernooidirecteur Daan.. 4 jun, 10:22 Nieuw bij TUI Golf: golbreaks dichtbij huis Nieuw bij TUI Golf: golbreaks dichtbij huis TUI is alweer twee jaar actief in de golfmarkt met haar all-in-one golfvakanties. Steeds meer golfers weten de weg naar een betaalbare en complete g.. 8 mei, 11:46
Miljoenen dollars voor spelers die trouw zijn gebleven aan PGA Tour Miljoenen dollars voor spelers die trouw zijn gebleven aan PGA Tour Terwijl er achter de schermen nog altijd lijkt te worden gesproken over een mogelijk fusie tussen de PGA Tour en het rivaliserende LIV Golf, heeft.. 7 mei, 20:00 Scottie Scheffler op eenzame hoogte, maar is hij het zo goed als Tiger Woods? Scottie Scheffler op eenzame hoogte, maar is hij het zo goed als Tiger Woods? Scottie Scheffler verzekerde zich op Augusta van zijn tweede zege in de Masters. Niet alleen daarmee maakte hij nog eens duidelijk dat hij momenteel.. 7 mei, 11:00 Nikki Hofstede dicht bij eerste professionele overwinning Nikki Hofstede dicht bij eerste professionele overwinning Nikki Hofstede was in Spanje dicht bij de eerste professionele overwinning in haar loopbaan. Op de Santander Golf Tour capituleerde ze pas na een pl.. 7 mei, 09:00 Drama voor Houtrak: mannen degraderen uit de hoofdklasse Drama voor Houtrak: mannen degraderen uit de hoofdklasse Een drama in de hoofdklasse voor Houtrak. De meervoudig landskampioen en Europees kampioen keek degradatie naar de eerste klasse in de ogen. Die was.. 6 mei, 21:34 Leo van de Ruit (1947-2024): Liefhebber tot in elke vezel Leo van de Ruit (1947-2024): Liefhebber tot in elke vezel Leo van de Ruit werd een carrière van zo'n vijftig jaar in de sportjournalistiek toegedicht, maar eigenlijk waren dat er gewoon zestig. Van de Ruit.. 6 mei, 21:25 Routines: geheim van consistent golfen Routines: geheim van consistent golfen Het belang van routines in golf kan niet worden onderschat; ze vormen de ruggengraat van het golfspel. Wist je al dat het implementeren van routines.. 30 apr, 11:08 Zakelijke netwerken samen de grootste Zakelijke netwerken samen de grootste In hun streven om zakelijke golfers nog beter van dienst te zijn, gaan de zakelijke golfnetwerken Company Golf Club en JORIS Golf Business Events.. 19 apr, 09:00
Elektrische BOB Bike: stijlvol over golfbaan (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated:

Views: 6020

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.